Over ons

Waar maken wij het verschil?

Jij staat centraal en komt bij ons altijd op de eerste plaats !

Wij nemen de tijd!

Veel te vaak zien thuisverpleegkundigen hun taak als een dagdagelijkse routine met als gevolg dat de job bandwerk wordt. Wij doen dat anders, iedere patiënt is uniek waarbij een bijzondere zorg hoort. Nood aan een babbel, moet er iets van het hart, een relaxerend bad, … Het kan !

Iets extra? Met veel plezier!

In de eerste plaats komen wij om jou te verzorgen. Jij staat centraal! Maar soms valt ook je sociaal netwerk weg of wordt dit ontoereikend. Ook dan willen wij er voor jou zijn. Naar de apotheek gaan, boterhammen smeren, bed opmaken, rolluiken optrekken … kortom, wij zorgen ervoor dat die alledaagse zaken vlot kunnen verlopen.

Jouw mening telt!

Vertel ons hoe jij wilt verzorgd worden. Op die manier kunnen wij onze werkwijze aanpassen aan jouw wensen. Wij vinden het belangrijk dat jij de zorg stuurt!

Meer ondersteuning!

Wij doen ons uiterste best om onze zorg zo goed mogelijk op jouw vraag af te stemmen. Echter, soms zien wij ook andere zorgvragen opduiken die buiten ons takenpakket vallen (pedicure, maaltijdbedeling, kapster …). Wij brengen je graag met de juiste personen in contact.

Warme zorg door uw vertrouwde verpleegkundige!

Wie je bent, daar begint alles mee. Daarom hebben wij de voorkeur om steeds dezelfde verpleegkundigen bij jou langs te sturen. Op die manier bewaren wij de continuïteit van jouw zorg.

Je vertrouwde verpleegkundige staat altijd met een glimlach klaar voor jou!

Erkende dienst

Kwaliteit gegarandeerd.

Een benoeming van erkende dienst (E.D.) krijg je natuurlijk niet zomaar. Het is een kwaliteitslabel toegekend door het agentschap voor Zorg en Gezondheid dat de kwaliteit, hulp en zorg garandeert. Nurza werkt dan ook volgens deze normen met een strikte opvolging en inspecties.