Een warme zorgfamilie.

Het NURZA team is gevuld met getalenteerde, enthousiaste en gedreven verpleegkundigen. We zorgen niet alleen dagelijks voor onze patiënten maar ook voor elkaar. Een warm nest waar zelfstandige professionals elkaar versterken en ondersteunen om samen gezond te groeien.
Met de nodige portie humor en plezier!

Een warme zorgfamilie.

Wij zijn een hechte en warme groep van verpleegkundigen en zorgkundigen die niet alleen goed zorg dragen voor anderen maar ook voor mekaar.

NURZA voor professionals creëert terug ademruimte voor jou met ontzorgende formules die op maat van jouw noden toegepast kunnen worden.

Wist je dat?

  • Heb je een eigen praktijk en zit coördineren in je bloed?
    Contacteer ons voor een aangepaste formule op maat van jouw praktijk!

  • Wanneer je je aansluit bij Nurza, blijft het jouw eigen praktijk (behoud van jouw patiënten en eigenheid) maar kan je wel gebruik maken van onze professionele service en ontzorging.
  • Ook bij het overstappen naar Nurza regelen wij alles voor jou zodat er een vlotte overgang kan gebeuren!

Samen nog sterker.

Deel uitmaken van een enthousiast team en tegelijk je workflow en administratie door ons laten optimaliseren en managen.

BEHOUD VAN PATIËNTEN

Jouw patiënten blijven jouw patiënten, als je dat wenst natuurlijk. Zijn er open plekken in de agenda? Dan krijg je nieuwe patiënten via ons!

CENTRAAL BEHEER

Administratieve taken zijn geschiedenis met onze NURZA VOOR PROFESSIONALS formules. Focus en rust is belangrijk voor iedere zorgkundige, dus ook voor jou!

OPLEIDINGEN

Als verpleegkundige stop je nooit met leren. Wij lassen dan ook consistent interne en externe opleidingen in om volledig up-to-date te blijven.

ADVIES EN RECHTSBIJSTAND

Wij zorgen dat alle fiscale, juridische en verzekeringsvragen een antwoord krijgen via onze eigen administratie of vertrouwde partners.

+0
Aangesloten verpleegkundigen en zorgkundigen
+0
Patiënten die dagelijks door ons verzorgd worden
+0
Aangesloten verpleegkundigen en zorgkundigen
+0
Patiënten die dagelijks door ons verzorgd worden

Waar kunnen wij je mee helpen?

1.  Tarificatie

Wij ondersteunen jou volledig bij het verwerken van je prestaties, waarbij je steeds geniet van de beste tarieven

1.  Tarificatie

Wij ondersteunen jou volledig bij het verwerken van je prestaties, waarbij je steeds geniet van de beste tarieven

2.  Aansluiting

Kies uit 3 formules (*) om jou de nodige
flexibiliteit te geven om optimaal te
kunnen genieten van onze diensten

2.  Aansluiting

Kies uit 3 formules (*) om jou de nodige flexibiliteit te geven om optimaal te kunnen genieten van onze diensten

3.  Overname

Wij stellen ons uitermate flexibel op
om jou zoveel mogelijk te laten sturen
naar de meest comfortabele overname

3.  Overname

Wij stellen ons uitermate flexibel op om jou zoveel mogelijk te laten sturen naar de meest comfortabele overname

Verzorgen, zonder zorgen.

Als zelfstandig verpleegkundige geniet je natuurlijk enorm van het verzorgen van je patiënten en wil je daar ook je volle toewijding aan blijven geven.

De administratieve taken en planning in samenloop met een actief huishouden maken het vaak een uitdaging van jewelste.

NURZA voor professionals creëert terug ademruimte voor jou met ontzorgende diensten die op maat van jouw noden toegepast kunnen worden.

“Een job vinden waarin jouw visie past is niet altijd evident. Kwalitatieve en warme zorg verlenen en natuurlijk ‘dat beetje extra’ bieden maakt het verschil. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke drijfveer en iedere groep heeft zijn eigen visie. Na mijn zoektocht ben ik uiteindelijk bij Nurza beland, een plaats met dezelfde visie en een groep met een warme zorgfamilie waar je steeds terecht kan !

Stefanie, 2 jaar actief als zorgkundige

“Na mijn studies ben ik onmiddellijk bij Nurza gestart als zelfstandig thuisverpleegkundige. Ik kwam bij Nurza terecht via mijn mama die zelf al 4 jaar bij deze groep werkt. Bij Nurza heb ik ervoor gekozen om verschillende toeren te doen, waardoor ik verschillende technieken en handelingen kan blijven doen. Dit maakt het voor mij een uitdagende en boeiende job!”

Stephanie, 1 jaar actief als verpleegkundige

Een job vinden waarin jouw visie past is niet altijd evident. Kwalitatieve en warme zorg verlenen en natuurlijk ‘dat beetje extra’ bieden maakt het verschil. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke drijfveer en iedere groep heeft zijn eigen visie. Na mijn zoektocht ben ik uiteindelijk bij Nurza beland, een plaats met dezelfde visie en een groep met een warme zorgfamilie waar je steeds terecht kan !

Stefanie - 2 jaar actief als zorgkundige
Na mijn studies ben ik onmiddellijk bij Nurza gestart als zelfstandig thuisverpleegkundige. Ik kwam bij Nurza terecht via mijn mama die zelf al 4 jaar bij deze groep werkt. Bij Nurza heb ik ervoor gekozen om verschillende toeren te doen, waardoor ik verschillende technieken en handelingen kan blijven doen. Dit maakt het voor mij een uitdagende en boeiende job!
Stephanie - 1 jaar actief als verpleegkundige

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Contacteer ons

Ik ben(Vereist)
Gewenste afspraak
Ik heb interesse voor(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.