Overname thuisverplegingspraktijk

Klaar om zelf ontzorgd te worden?

Na jarenlang succesvol je thuisverplegingspraktijk uit te bouwen en een vast klantenbestand te vergaren is het tijd om jezelf wat meer rust te gunnen. Story of your life? Dan ben je aan het juiste adres.

Een overname waar jij je goed bij voelt!

Wil je graag actief blijven als verpleegkundige of ga je een compleet nieuwe richting uit? Wij stellen ons uitermate flexibel op om jou zoveel mogelijk te laten sturen richting de meest comfortabele overname van jouw praktijk.

Natuurlijk is het niet onbelangrijk voor ons om voldoende inzichten te verkrijgen in de boekhouding en klantenportefeuille om je een realistische schatting van je overnameprijs te kunnen geven.

Je praktijk overlaten?

Je denkt eraan om te stoppen? Jouw praktijk, waar je al jaren aan gebouwd hebt zomaar los laten?

Geen probleem bij NURZA, je geniet zelfs nog van enkele voordelen!

Jouw voordelen!

  • Je mag op beide oren slapen dat je patiënten in goede handen blijven. Binnen ons huidige team dragen wij de kwaliteit van de zorg hoog in het vaandel.

  • Je kan gerust nog meedraaien indien je wenst en zo ook nog genieten van een appeltje voor de dorst.
  • NURZA is een erkende dienst voor thuisverpleging, die de kwaliteit, samenwerking en continuïteit van thuisverplegers garandeert.
    Zo kunnen onze verpleegkundigen genieten van bv. continue bijscholingen en overlegmomenten zodat er meer kennis en ervaring wordt uitgewisseld, hulp van collega’s indien de zorg in het gedrang zou komen en nog veel meer …

Per ronde hebben we 1 verantwoordelijke, waar iedereen terecht kan met zijn/haar vragen en behouden we het overzicht.
Op die manier staan we altijd klaar meteen glimlach!

Per ronde hebben we 1 verantwoordelijke, waar iedereen terecht kan met zijn/haar vragen en behouden we het overzicht.
Op die manier staan we altijd klaar meteen glimlach!

Belangrijk om te weten!

  • Ongeacht je kiest voor een overname of aansluiting, de service die je hiervoor krijgt, is dezelfde
  • Uit ervaring weten wij dat eerst een aansluiting en daarna een overname een beter gevoel geeft bij je collega’s en patiënten
  • Wij zijn een organisatie waar we de kwaliteit van de zorg zeer hoog in het vaandel dragen
  • Je kan gerust zijn dat jouw patiënten op een correcte manier worden verzorgd
  • Alle verpleegkundigen kunnen genieten van alle voordelen van de hoogste formule en worden volledig ontzorgd

Door de vele vernieuwingen in het zorglandschap en de vele administratieve taken na mijn ronde, besliste ik om mijn praktijk over te laten. Philippe en Simon weten waarmee ze bezig zijn en dat gaf mij een goed gevoel. Ikzelf werk nog steeds op mijn ronde, maar nu zonder alle administratie en dat is een enorme verlichting. Bij Nurza zijn zowel ik als mijn patiënten in goede handen!

Els

Jarenlang deed ik mijn verpleging met passie. Echter, door gezondheidsproblemen ontstond de angst om uit te vallen. Werken met pijnstilling, operaties werden onbepaalde tijd uitgesteld…En wat dan? Na mijn eerste ontmoeting met Philippe en Simon klikte het meteen. De overname verliep zeer vlot en met een goed gevoel heb ik mijn praktijk in hun handen overgelaten. Ik heb nog contact met mijn (oud)patiënten en ik merk dat ze nog steeds in de watten worden gelegd! Een topteam!

Marleen

Doorheen de jaren heb ik gemerkt dat de zoektocht naar collega’s niet evident is. Ik werkte constant en een gezonde balans tussen werk en privé was er niet meer, daarom besloot ik mijn praktijk over te laten nemen. Na het eerste gesprek voelde ik mij op mijn gemak. Sinds de overname werk ik zelf nog op mijn ronde en heb ik er een fijne collega bij.

Mieke

Na jarenlang mijn eigen verpleegpraktijk te hebben gehad en het steeds moeilijker vinden van collega’s besloot ik mijn praktijk over te geven aan Nurza.
Sinds de overname door Nurza heb ik fijne collega’s erbij gekregen en ook het loslaten van de administratie is een hele verlichting.

Lieve

“Door de vele vernieuwingen in het zorglandschap en de vele administratieve taken na mijn ronde, besliste ik om mijn praktijk over te laten. Philippe en Simon weten waarmee ze bezig zijn en dat gaf mij een goed gevoel. Ikzelf werk nog steeds op mijn ronde, maar nu zonder alle administratie en dat is een enorme verlichting. Bij Nurza zijn zowel ik als mijn patiënten in goede handen!”

Els C.

“Doorheen de jaren heb ik gemerkt dat de zoektocht naar collega’s niet evident is. Ik werkte constant en een gezonde balans tussen werk en privé was er niet meer, daarom besloot ik mijn praktijk over te laten nemen. Na het eerste gesprek met Philippe en Simon voelde ik mij op mijn gemak. Sinds de overname werk ik zelf nog op mijn ronde en heb ik er een fijne collega bij.”

Mieke S.

“Jarenlang deed ik mijn verpleging met passie. Echter, door gezondheidsproblemen ontstond de angst om uit te vallen. Werken met pijnstilling, operaties werden onbepaalde tijd uitgesteld…En wat dan? Na mijn eerste ontmoeting met Philippe en Simon klikte het meteen. De overname verliep zeer vlot en met een goed gevoel heb ik mijn praktijk in hun handen overgelaten. Ik heb nog contact met mijn (oud)patiënten en ik merk dat ze nog steeds in de watten worden gelegd! Een topteam!”

Marleen S.

“De combinatie van het verzorgen van patiënten, administratief werk en daarbovenop het huishouden (mama en echtgenote) werd mij op een bepaald moment te zwaar. Na mijn eerste contact met Nurza voelde ik mij onmiddellijk begrepen en werden alle opties besproken. Ik heb gekozen om mijn bestaande praktijk over te laten nemen en toch dagelijks mee te draaien met het Nurza-team. Ik had hierdoor dezelfde inkomsten, geen kopzorgen meer en een appeltje voor de dorst. Iedereen winnaar!”

Sabrina V.

Wil je graag kennismaken met ons en een schatting op maat ontvangen?

We maken graag tijd voor jou. Dat kan op verplaatsing, bij ons of zelfs virtueel.